Frie

Frie er Danmarks bedste a-kasse og fagforening for alle ifølge Trustpilot.

Vores medlemmer er så tilfredse, at 8 ud af 10 giver os 5 stjerner på Trustpilot.
Frie er for alle og for dig, der ønsker kvalitet, højt serviceniveau og sikring i dit arbejdsliv, uanset hvad du beskæftiger dig med.
Uanset om du er lønmodtager eller selvstændig, har vi et medlemskab, der passer til dig.

Vores mærkesag er at hjælpe dig gennem hele arbejdslivet.
Når du ringer til Frie, får du et menneske i røret, og vi sidder altid klar til at give dig personlig rådgivning ud fra netop din situation og dine behov.

Hos Fagforeningen Frie sikrer vi dine rettigheder i dit arbejdsliv, og vores juridiske afdeling står klar til at hjælpe dig, hvis dine rettigheder bliver udfordret eller du har spørgsmål. Ender din sag i retten, er vi klar til at kæmpe for dig, hvis der bliver brug for det. Vi kan også hjælpe dig med din karriere, din udvikling, hvordan du finder dit nye drømmejob og meget mere.

Foruden vores høje medlemstilfredshed og status som Danmarks bedste a-kasse og fagforening for alle, har Forbrugerrådet TÆNK kåret Fries lønsikring som Bedst i test.

Men Frie handler ikke kun om kvalitet, sikring og service.
Vi er også blandt Danmarks billigste.
Som lønmodtager kan du blive medlem fra kun 69 kr. pr. måned, mens du som studerende kan få et gratis medlemskab.

Som selvstændig kan du få en masse værdi som medlem af Foreningen DANA fra kun 69 kr. pr. måned, hvis du samtidig bliver medlem af Danmarks bedste a-kasse for alle, A-kassen Frie.

Foreningen DANA giver dig adgang til fx økonomisk rådgivning, gratis inkassoservice, personalejuridisk hotline, iværksætterhjælp, adgang til billige erhvervsforsikringer, rabataftaler, kurser og arrangementer og meget mere.

Effektiv og personlig hjælp, der tager udgangspunkt i medlemmernes individuelle be hov. Frie er en demokratisk organisation, der tror på friheden til at vælge, og vi brænder hver dag for at gøre en forskel for vores medlemmer uanset om de selvstændige eller lønmodtagere og hvad de beskæftiger sig med. Vores medlemmer er frie til at vælge selv og får den samme gode, personlige service og betjening, som altid har kendetegnet os.

Vi er her for dig gennem hele arbejdslivet. Lad os høre fra dig i dag.

Frie er Danmarks bedste a-kasse og fagforening for alle
A – kasse: KUN 486 kr./måned
Fagforening: Fra KUN 69 kr./måned
Lønsikring fra kun 70 kr. / måned

Knapper_2