Lederne

Lederne er en interesseorganisation for alle ledere og særligt betroede medarbejdere. Vi repræsenterer over 108.000 medlemmer og sætter ledere og ledelse på dagsordenen.

Vi er en interesseorganisation og A-kasse for ledere. Læs her, hvem der kan blive medlem. Til forskel fra andre lønmodtagerorganisationer er Lederne udelukkende bemandet med professionelt personale, og her er ingen politisk ansatte tillidsfolk.

Vores adelsmærke er hurtig og professionel hjælp til at bringe alle medlemmer videre uanset situationens kompleksitet.

Hvad tilbyder vi?
Vi tilbyder blandt andet rådgivning ved kontraktforhandlinger, afskedigelser, lederuddannelse, arbejdsløshedsforsikring, lederudvikling, magasinet Lederne og meget mere til vores medlemmer.
Gennem målrettet indsats overfor det politiske system gør Lederne dagligt vores indflydelse gældende for at sikre ledernes interesser i forhold til lovgivning og anden offentlig regulering.

De 19 afdelinger fordelt over hele landet arrangerer debat- og netværksaftener, virksomhedsbesøg, studiegrupper og foredrag.

Hvad har vi opnået?
Vi fører sager for vores medlemmer, når de oplever problemer i deres ansættelsesforhold i forbindelse med fyring eller hvis virksomheden går konkurs. Vi hjælper vores medlemmer med at finde den rette hylde i deres karriere.

Knapper_2